Våra tjänster och behandlingar

<3 LivsCoachning / LivsGuidning <3

Master the art of living - till dig som känner dig fast i livet och osäker på vad du vill uppnå eller hur du ska nå dina mål!

LivsCoaching / LivsGuidning kan hjälpa dig att låsa upp din fulla potential och leva det liv du alltid har drömt om. 

Jag arbetar med dig för att identifiera dina begränsande övertygelser, utveckla en tydlig vision för din framtid och skapa konkreta steg för att nå dit.

Genom mina beprövade tekniker och personliga tillvägagångssätt kan jag hjälpa dig att bryta igenom begränsningar, övervinna hinder och uppnå framgång på alla områden av ditt liv.

 Tveka inte att börja leva det liv du förtjänar - kontakta mig idag för att lära dig mer om dig och hur LivsCoaching / LivsGuidning kan hjälpa dig!

 

 <3 Resan - vägen mot sann frihet (metod av Brandon Bays) <3

Vill du uppleva en djupgående transformation och uppnå inre frihet?

RESAN-metoden enligt Brandon Bays kan hjälpa dig att frigöra blockerade känslor och uppnå verkligt helande och bestående transformation.

Genom att använda de tekniker i RESAN som bl a introspektion (djup avslappning), FMT - hypnos, bearbetning av trauman och cellminnen samt förlåtelse från hjärtat, rensar du ut negativa upplevelser som fastnat som strategier och mönster inom dig. Så att du kan börja leva ditt liv med inre balans, frid och frihet.

Som ackrediterad och praktiserande av RESAN-metoden sedan 19 år, kan jag bekräfta dess kraft, effektivitet och djupa läkande.

Låt oss tillsammans påbörja din resa mot självupptäckt och inre frid och frihet.

<3 Medial Vägledning <3

Välkommen till min magiska värld som Queen Witch! 

Som andlig och spirituell vägledare och medial rådgivare kan jag hjälpa dig att upptäcka den inre kraften och magin som finns inom dig. Genom mina gåvor som medial vägledare och min förmåga att kommunicera och få budskap från dina guider, det högre medvetandet och ibland andevärlden, kan jag hjälpa dig att lösa upp blockeringar, förmedla möjligheter och hur energierna i olika val ligger just nu. Så att du kan finna de svar på livets alla frågor om nuet och framtiden och som hjälper dig att förverkliga dina drömmar.

Med mina förmågor och verktyg, inklusive spådomskort och ibland kristaller och/eller pendel, kan jag hjälpa dig att hitta rätt väg och uppnå inre balans och harmoni. Ta steget in i min magiska värld som Queen witch och upptäck de oändliga möjligheterna som väntar på dig. Endast digtala sessioner 30min.

<3 Behandlingar <3

Vi erbjuder också fr o m december 2023 behandlingar. Det är Robin Jonsson som erbjuder och utför dem. Han har utbildning och är en erfaren massör som i sin Klassisk svenska massage erbjuder vissa asiatiska inslag och tekniker. Han har nypor för sportmassage som garanterat stödjer dig i din fysiska läkeprocess.

Behöver du en lugnare massage rekommenderar vi Regndroppsmassagen som förutom de djupgående oljorna ger en avslappnade känsla som tar dig bortom tid och rum. Förutom att han är inkännande och andligt medveten är Robin mycket duktig på läkeörter. 

Hur går det till?

Efter fullgjord betalning kommer jag eller Robin att kontakta dig via SMS, så att vi kan komma överens om lämplig tid för session eller behandling. OBS! Se till att du lämnar ditt bästa mobilnummer och gärna mailadress.

Boka in en session med oss idag!

Du hittar alla våra tjänster: HÄR

 

 

 

 

 

 

 

Jag är Anna-Klara

Välkommen till min sida!

Hur kan jag hjälpa dig idag?

Om mig >