Om mig, min mission & min butik!

Välkommen till min fantastiska värld! 

Det är jag som är Anna-Klara, och jag  är en person som hela tiden jobbar för att verka från en autentisk kärleksfull plats i mig själv och det hoppas jag och vet inspirerar många!

Jag har över 20 års erfarenhet som egen företagare och ett livslångt engagemang för att hjälpa människor att må bättre och successivt nå sin fulla potential. 

Jag är Resanterapeut (ackrediterad och utbildad av grundaren Brandon Bays), Queen Witch och LivsCoach/TransformationsCoach och har hjärtat fullt av ödmjukhet och hängivenhet för mina kunder.

Genom att mixa min unika kombination av andliga och praktiska verktyg kan jag hjälpa dig att upptäcka din sanna potential och att leva det liv du alltid har drömt om.

Med min butik, Själ & Hjärta (nu även som webbshop), som är full av gnistrande och magiska kristaller, fantastiska ängla- & orakelkort, rökelse och massa andra spännande ting kan jag hjälpa dig att finna de perfekta föremålen för att stärka ditt magiska och själsliga jag. Från och med 1 december 2023 så kommer min goda vän Robin att arbeta och hjälpa till med butiken och shoppen samt ge behandlingar i världsklass!

Kristaller och magiska ting har alltid intresserat mig.

Jag upptäckte mina andliga gåvor som liten flicka och har sedan dess utvecklat och finslipat dem till den Queen Witch jag är idag :).

Om du söker kärleksfull vägledning och stöd på din resa till inre frid och lycka, välkomnar jag dig varmt till mig och min butik.

 Min livsmission är att verka för att öppna upp och stärka medvetandet om den superkraft och potential som bor inom oss. Att sprida ljuset och vara en av de goda krafterna i världen.

Jag är Anna-Klara

Välkommen till min sida!

Hur kan jag hjälpa dig idag?

Om mig >