Äntligen är jag online!

Äntligen är jag online!

Hej alla underbara människor där ute!

Jag är så glad över att äntligen kunna berätta för er att min webbshop har öppnat sina dörrar för er, idag tisdag den 15 mars 2023! Jag är entusiastisk över att kunna erbjuda er min passion för kristaller och magiska ting som jag "samlar" på mig från hela världen. Det är en plats där du kan hitta alla slags kristaller även unika och som har unika energier och egenskaper. Varje kristall har sin egen betydelse och är speciell på sitt eget sätt. De kan användas för att öka ditt välbefinnande, ge dig energi, lugn och frid mm.

Jag har också valt att erbjuda mina tjänster som Resanterapeut, medial rådgivare och vägledare samt Coach. Min vision är att hjälpa människor att uppnå sina mål, hitta sin inre styrka och balans i livet. Som Resanterapeut hjälper jag dig att hitta din själs syfte och vägleder dig igenom upplevelser som satt spår inom dig så du kommer vidare på din livsresa. Genom orakelkorten ger jag dig intuitiv vägledning och insikter som kan hjälpa dig att navigera genom olika aspekter av livet. Som coach hjälper jag dig att hitta klarhet i dina mål och hjälper dig att ta konkreta steg för att uppnå dem.

Jag har alltid trott att livet handlar om att hitta balans och harmoni mellan kropp, själ och sinne. Därför har jag lagt ner mycket tid och energi på att välja de mest kraftfulla kristallerna som kan hjälpa dig att uppnå detta. Jag har också investerat mycket tid i mina egna färdigheter och utbildning som terapeut och coach för att kunna ge er den bästa möjliga upplevelsen.

Jag välkomnar nya och gamla kunder att besöka min webbshop och ta del av allt jag har att erbjuda. Varje kristall och tjänst som jag tillhandahåller är vald och utformad med kärlek och omsorg för att hjälpa dig på din personliga resa. Du är alltid välkommen att kontakta mig om du har några frågor eller om du behöver råd.

Tack för att du har tagit dig tid att läsa detta blogginlägg, jag ser fram emot att få möjligheten att hjälpa dig på din resa till ett ökat välbefinnande och mer harmonisk livsstil - här och nu! 

Tillbaka till blogg

Har du sett dessa?

Hur kan jag hjälpa dig idag?

Klicka på knappen nedan och läs om mina olika tjänster!

Klicka här >